DB Schenkerin paketti alkaen 4,90 € / Postipaketti 6,90 € / Yli 100 € tilauksiin ilmainen toimitus DB Schenkerin noutopistepakettina
Tulostettava silityskalvo: Siser  A4
-10%
Uutuus

Tulostettava silityskalvo: Siser A4

10 % alennus
2,61 € 2,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 2,61 €
sis. 24 % ALV
A4 kokoinen tulostettava silityskalvo toimii tulostimessa tavallisen paperin tavoin. Tulosta haluamasi kuva kalvolle ja silitä sitten vaatteeseen.

Tulostettava silityskalvo on yhteensopiva useiden mustesuihkutulostimien kanssa. ( Huom! Ei laser-tulostimien ) Sen avulla voit tulostaa ja leikata ammattilaatuisia kuvia, kuvioita ja jopa värivalokuvia. Kalvo on mattapintainen, ohut ja sopii sekä vaaleille että tummille tekstiileille. 

Kalvon peittävyys on 100% joten tulostamallasi kuvalla voit vaikka peittää lempipaitaan jääneen likatahran joka ei pesussakaan poistunut!

Kalvo myydään A4-arkkeina joten se on sellaisenaan valmis tulostettavaksi. Tulostamisen jälkeen kuvio leikataan saksilla/askarteluveitsellä tai elektronisella leikkurilla. 

Kuvan siirtämiseen kankaalle hyvänä apuna toimii meillä myynnissä oleva lämmönkestävä siirtoteippi TTD Easy jonka voit ostaa  täältä

Kuva tulostetaan kalvon valkoiselle mattamaiselle puolelle, ei sinivihreälle taustapuolelle!

Kalvo on hiukan joustava ja kestävä myös venytyksessä, kuva ei halkeile.

Tuote soveltuu käytettäväksi puuvillalle, polyesterille sekä näiden sekoituksille. Loistava valinta esim. trikoolle ja joustocollegelle.


Huom! Tuotekuva on vain esimerkki siitä millaisen kuvan kalvolle voi tulostaa!

Vaatteen täytyy olla esipesty ilman huuhteluainetta ennen kuvan kiinnitystä.

Kalvon kiinnitys 150 °C ( silitysrauta •• ) 15 sekuntia

TTD siirtoteipin irroitus lämpimänä


Oikein kiinnitettynä kestää 40 °C pesun vaate nurinpäin käännettynä. Rumpukuivausta ei suositella. Vaatteen saa pestä aikaisintaan 24 tuntia kuvan kiinnityksestä.


Arvosana