DB Schenkerin paketti alkaen 4,90 € / Postipaketti 6,90 € / Yli 100 € tilauksiin ilmainen toimitus DB Schenkerin noutopistepakettina

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Yleistä

Verkkokaupan käyttäjän on ennen tilausta tutustuttava näihin ehtoihin kokonaisuudessaan ja tilauksen tehdessään hän hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä. 

Sopimuskumppani verkkokaupassa www.poppaduu.fi on:

Poppaduu 

Y-tunnus: 2264078-9

Osoite: Länsirannantie 2194, 71650 Hirvilahti

Kotipaikka: Kuopio

Tuotteitamme myydään vain täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Poppaduu pidättää oikeuden hintojen sekä toimituskulujen ja toimitusehtojen muutoksiin yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Kaikista verkkokaupassa myytävistä kankaista saa ommella tuotteita myyntiin !

Tilaaminen 

Tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta lisäämällä tuotteet ostoskoriin ja maksamalla ne kassalla. Maksunvälittäjänä Paytrail Oyj ( y-tunnus: 2122839-7 ) . 

Tilausvahvistus saapuu automaattisesti sähköpostiisi. Tarkistathan, että kaikki tilauksesi tiedot ovat oikein.


Maksaminen

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

www.paytrail.com 


Toimitus ja toimituskulut

Tuotteet toimitetaan Postin kautta seurantakoodillisena pakettina tai DB Schenkerin noutopistepakettina. 

- Yli 100 € tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja DB Schenkerin noutopistepakettina.

- DB Schenkerin paketti : 

Tilauksen summa alle 10,00 €  = 6,90 €. 

Tilauksen summa vähintään 10,00 € = 4,90 €

- Postipaketti/Postin XXS-paketti  6,90 €. 

Jos tilauksesi mahtuu toimitettavaksi Postin pikkupakettina, se toimitetaan seurantakoodillisena Postin XXS-pakettina, joka jaetaan perusjakelun yhteydessä yleensä suoraan kotiin. Pikkupakettiin mahtuu esimerkiksi noin metri kangasta tai 1-2 vaatetta/asustetta.

- Lisätilaus 0,00 €

Lisätilaus on mahdollista tehdä silloin, kun edellinen tilaus ei ole vielä lähtenyt Postin/Schenkerin kuljetettavaksi. Valitse tällöin toimitustavaksi ”lisätilaus”.  

Liikaa maksettuja toimituskuluja emme palauta takaisin.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa.


Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan mahdollisimman pian Postin / Schenkerin kuljetettavaksi tilauksen vastaanottamisesta, kuitenkin viimeistään viiden arkipäivän kuluessa. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitamme Poppaduun facebook-sivuilla. Emme vastaa Postin / Schenkerin aiheuttamista viivästyksistä.


Palautusoikeus ja palautusehdot

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tuotteiden vastaanottamisesta lukien. Palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja kankaita. Tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäiskunnossa sekä alkuperäispakkauksessa. 

Huomioithan, että kankaiden/tuotteiden värit ovat suuntaa antavia, eri näytöt toistavat sävyt eri tavoin.

Asiakas vastaa aina tilauksen palautuksesta aiheutuneista kuluista ja palautus on lähetettävä seurantakoodillisena pakettina. 

Mikäli tuote on virheellinen, Poppaduu maksaa toimituskulut.  

Palautuksista on aina sovittava etukäteen. Palautusasioissa tulee ottaa etukäteen yhteyttä poppaduu@gmail.com saadaksesi ohjeet palauttamista varten.

Muista säilyttää seurantakoodi siihen asti, että palautus on rekisteröity meidän toimesta.

Huomioithan, että paketin lunastamatta jättäminen ei ole palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista perimme 15 € maksun.

KANKAAT

Palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja kankaita.

Huomioithan, että mikäli tilaamasi kangas on jo pesty, on mahdotonta todeta, koska mahdollinen virhe  tuotteeseen on syntynyt ja vastuu kankaasta tai siitä valmistetusta tuotteesta siirtyy asiakkaalle. Tarkista kankaat aina ennen pesua ! Kangas tai siitä valmistamasi tuote saattaa kutistua pesussa 3-12 % alkuperäisestä koosta. Myös kankaiden värit saattavat haalistua pesussa 1-3 astetta. Kuivausrummun käyttö saattaa haalistaa värejä ja kutistaa sekä kuluttaa kangasta, joten otathan huomioon kankaiden hoito-ohjeet. Poppaduu ei vastaa näistä muutoksista kankaissa. 

Alennuksella myytävät kankaat voivat olla pakanloppuja ja niissä saattaa olla jossain kohdassa lievä virhe. Emme poista niukasti virheellisiä, helposti kierrettäviä kohtia, alennetulla hinnalla myytävistä kankaista. Pakan loput saattavat olla taitoksilla, nämä taitokset ja värimuutokset poistuvat yleensä ensimmäisessä pesussa.

VALMIIT TUOTTEET

Verkkokaupasta tilatuilla valmiilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus tuotteiden vastaanottamisesta lukien. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja myyntikuntoinen. Ostaja vastaa tuotteiden palautuskuluista ja palautus on aina lähetettävä seurantakoodillisena pakettina.

Tarkista tuotteet aina ennen pesua ! Tuote saattaa kutistua pesussa 3-12 % alkuperäisestä koosta. Myös kankaiden värit saattavat haalistua pesussa 1-3 astetta. Kuivausrummun käyttö saattaa haalistaa värejä ja kutistaa sekä kuluttaa kangasta, joten otathan huomioon tuotteiden hoito-ohjeet. 

Poppaduu ei vastaa näistä muutoksista kankaissa.

Alkuperäisen tilauksen mukainen summa hyvitetään käytetylle maksutavalle, kun palautus on saapunut meille takaisin. Tilanteessa, jossa asiakas palauttaa vain osan tuotteista, alkuperäisiä postikuluja ei hyvitetä. Jos tilauksen arvo jää edellä mainitussa tilanteessa palautuksen jälkeen postikuluttomuusrajan (100€) alle, vähennetään hyvitettävästä summasta postikulujen määrä.

Huomioithan, että tilauksesta valmistettavilla vaatteilla ja asusteilla ei ole kuluttajasuojalain mukaista vaihto- ja palautusoikeutta ellei kyseessä ole tuotteessa ilmennyt valmistusvirhe.

Reklamaatioasioissa ota ensin yhteyttä  sähköpostilla poppaduu@gmail.com

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme poppaduu@gmail.com